VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Становлення особистості в умовах сучасного розвитку суспільства: психолого-педагогічний, корекційно-реабілітаційний, соціальний і медичний аспекти»

24 травня 2024 року науково-педагогічні працівники Хортицької національної академії взяли участь у роботі VІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Становлення особистості в умовах сучасного розвитку суспільства: психолого-педагогічний, корекційно-реабілітаційний, соціальний і медичний аспекти», організовану Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка (академія є співорганізатором конференції). 

 Метою конференції є обмін актуальними ідеями та позитивним досвідом корекційної, логопедичної, соціальної, соціально-педагогічної, реабілітаційної, медико-психологічної роботи щодо становлення особистості в умовах сучасного розвитку суспільства в глобальному, європейському, національному та інституційному контекстах.

На пленарній частині з вітальним словом та науковою доповіддю на тему «Предиктори соціальної інклюзії студентів із числа внутрішньо переміщених осіб» виступила Наталія ГОРДІЄНКО – проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності, доктор соціологічних наук, професор. 

До роботи конференції також залучилися науково-педагогічні працівники кафедри спеціальної освіти (доценти Володимир СМОЛЯК, Анастасія ТУРУБАРОВА, Ірина ЖАДЛЕНКО, Галина ГОРШКОВА,  старший викладач Юлія КЛОЧКОВА та викладач Анна КІРІЛЛОВА). Викладачі кафедри спеціальної освіти завжди намагаються бути в курсі сучасних тенденцій розвитку спеціальної освіти в Україні.

Висловлюємо велику вдячність організаторам конференції за надану можливість долучитися до цього заходу! Сподіваємося на подальшу плідну наукову співпрацю!