Покращення умов проживання внутрішньо-переміщених осіб завдяки співпраці з UNICEF продовжується

Сьогодні в рамках партнерства представники міжнародної гуманітарної організації UNICEF відвідали гуртожиток Хортицької національної академії, який став шелтером для ВПО. Для покращення умов проживання переселенців продовжується реалізація проєкту, спрямованого на ремонт туалетних та душових кімнат загального користування. Наразі роботи на двох об’єктах проєкту вже виконані та ними користуються, ще один об’єкт, а саме душові загального користування, близиться до завершення. Команда продовжує працювати, щоб забезпечити максимальний комфорт для людей.

Під час візиту представники UNICEF оцінили якість та обсяг виконаних робіт, підкресливши важливість проєкту. Висока оцінка спеціалістів свідчить про ефективність роботи та правильність обраного напрямку діяльності, а також велику відповідальність та професіоналізм команди. Цей проєкт підкреслює важливість гуманітарної допомоги та партнерства в реалізації ініціатив, спрямованих на поліпшення якості життя людей в умовах гуманітарної кризи.

Елліна Позднякова-Кирбятьєва висловила вдячність представникам UNICEF за співпрацю та підтримку. «Ми продовжимо працювати разом над забезпеченням комфортних умов для тих, хто потребує нашої допомоги, і завжди готові до нових проєктів у цьому напрямку», – зазначила вона.