Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія провела день відкритих дверей для майбутніх студентів

Вища освіта в Україні

Під час заходу мова йшла про унікальні можливості навчального закладу реабілітаційного спрямування, який не тільки надає високоякісну освіту, але й продовжує невпинно розвиватися відповідно до сучасних вимог та потреб сьогодення. Про це та інші переваги академії розповіла випускникам шкіл ректорка комунального закладу вищої освіти “Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія” Запорізької обласної ради професорка Валентина Нечипоренко. Особливу увагу ректорка звернула на те, що Хортицька академія – унікальний за своєю специфікою заклад, в якому функціонують три факультети – факультет реабілітаційної педагогіки, факультет спеціальної освіти та соціально-гуманітарних наук, а також факультет мистецтва і дизайну, які пропонують різноманітні освітні програми та відповідають сучасному попиту на ринку праці. 

З презентаціями факультетів виступили декани – Ірина Антоненко, Анастасія Турубарова та Богдан Корнелюк. Було зазначено, що академія працює за 34 проліцензованими та акредитованими освітніми програмами за різними напрямками підготовки. Також декани зазначили, що важливим активом академії є співпраця з міжнародними вишами, що відкриває для студентів можливості подвійного дипломування та здобуття міжнародного практичного досвіду.

Під час зустрічі усім присутнім надали інформацію про особливості вступної кампанії 2024 року. Майбутні студенти мали змогу отримати відповіді на всі свої запитання. Голова студентського уряду Діана Гурц поділилася власним досвідом і враженнями від навчання в Хортицькій національній академії. 

Хортицька національна академія – це не просто вищий навчальний заклад, але і збагачений освітньо-реабілітаційний простір, де кожен студент може знайти себе, розкрити свій творчий потенціал і стати справжнім високопрофесійним конкурентоспроможним фахівцем у своїй галузі. 

Бажаємо успіхів у виборі майбутньої професії та готові підтримати кожного під час вступу до закладу та подальшої навчальної подорожі!