Привітання до Дня Соборності України!

У День Соборності України зібралася вся Хортицька родина для того, аби привітати українців зі святом!

В днях історії, що сягають глибоких коренів, ми знаходимо силу та спільний дух, що об’єднав нас як націю з власною культурою, автентичними традиціями, спільною та єдиною українською землею.

Спогади про тих, хто відстоював незалежність кожного клаптика нашої священної землі, сповнюють нас невичерпним натхненням.

Борці за нашу Батьківщину, від прародини до сучасності, крізь тяжкі випробування, виткали кожну ниточку нашої національної свідомості. Вони переплелися між собою і зрослися в синьо-жовтий стяг.

Слова ж нашого гімну «Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону, в ріднім краї панувати не дамо нікому!» відгукуються в серці кожного українця.

Нехай цей день буде вшановуванням тих, хто завжди віддавав честь словам “Слава Україні!” та завжди готовий відстояти наше спільне доленосне “Героям слава!”.

Тільки у розумінні українських цінностей та в єднанні навколо них ми будемо непереможні! А найвища подяка тим, хто колись виборов і тим, хто сьогодні продовжує боротися за соборність всіх українських земель – це продовження шляху нації до світлого майбутнього.

Соборна Україна – це і є наша сила!
Бережімо її!