Нагородження переможців наукових проєктів обласного студентського конкурсу «Наука для відбудови Запорізького регіону у воєнний та повоєнний час»

Нагородження переможців наукових проєктів обласного студентського конкурсу

22 грудня відбулося урочисте вручення дипломів переможцям наукових проєктів обласного студентського конкурсу «Наука для відбудови Запорізького регіону у воєнний та повоєнний час». Нагороди вручав голова Запорізької обласної державної адміністрації, начальник обласної військової адміністрації Юрій Малашко. На заході були присутні директор Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Людмила Бухаріна, голова конкурсної комісії Альона Гавриленко, ректори та наукові керівники переможців конкурсу.

Дипломом II ступеня нагороджена студентка Хортицької національної академії  Марина Корнієць за підготовку наукового проєкту, високий професійний рівень, творчий підхід, новаторські ідеї та презентаційну компетентність  під час захисту проєкту. Тема наукового проєкту: «Розвиток критичного мислення підлітків до інформації у ЗМІ в контексті воєнного стану». 

Щиро вітаємо Марину та її наукового керівника доцента кафедри психології та соціальної роботи Ольгу Клопоту із заслуженою нагородою! Бажаємо подальших наукових звершень!