Стажування Travel Study Work

Стажування Travel Study Work

27 листопада була проведена зустріч з представниками компанії Travel Study Work, які є багаторічним партнером Хортицької національної академії. Було презентовано програми практик та професійних стажувань на 2024 рік у Туреччині, Греції, Болгарії, Словаччині, Австрії та на Кіпрі. У заході взяли участь Руслана Жовтані – директор компанії Travel Study Work та Валерій Болкун – менеджер з персоналу Travel Study Work. Під час презентації було представлено конкретні вакансії у сфері туризму та гостинності, а також розкрито вимоги, які висуваються до кандидатів. Учасники зустрічі отримали вичерпну інформацію щодо організаційних та фінансових питань, що дозволить їм заздалегідь готуватися до участі у програмах. 

Своїми позитивними враженнями від минулорічного стажування поділилася студенка третього курсу освітньої програми «Туризм» Бутко Катерина. Вона висловила вдячність за можливість отримати цінний практичний досвід. Її історія стала чудовим прикладом того, як програми від Travel Study Work можуть сприяти розвитку кар’єри та професійному зростанню студентів.

Сподіваємося на продовження плідної співпраці Хортицької національної академії та компанії Travel Study Work у 2024 році!