СТАРТУЄ ВИБОРЧА КАМПАНІЯ СТУДЕНТСЬКОГО УРЯДУ!

ВИБОРЧА КАМПАНІЯ СТУДЕНТСЬКОГО УРЯДУ!

12 жовтня 2023 року в Хортицькій національній академії відбулася урочиста зустріч студентської спільноти! Молодіжна громада оголосила про старт виборчої кампанії. І вже 20 жовтня відбудуться вибори на посаду голови Студентського уряду академії! 

Студентське самоврядування – це енергія, впевненість, відповідальність, самовідданість і результативність! Якщо ти студент нашої академії, бажаєш змін, обов’язково бери участь у виборах та будь готовий відстоювати права студентів та старанно працювати заради Хортицької родини! 

Підтримати і привітати студентів завітали проректори Олена Позднякова, Наталя Гордієнко та Елліна Позднякова-Кирбят’єва. У святковій залі лунали пісні і відеопривітання від студентів, унікальні номери талановитих здобувачів вищої освіти академії.  

Особливим моментом стала посвята першокурсників. Студенти старших курсів виступали в якості менторів та ведучих церемонії, радо вітали новачків і обіцяли підтримувати їх на всіх етапах навчання. Першокурсники присягали на вірність академічним традиціям та цінностям і  символічно отримали свої студентські квитки. 

Захід завершився груповою фотосесією. Студенти запам’ятають цей день як початок нового етапу свого навчання та дружби. 

Щасливого навчання, першокурсники!  Разом ми зробимо цей навчальний рік найкращим для нашої студентської спільноти.