Онлайн-презентації міжнародної літньої практики в Італії

Онлайн-презентації міжнародної літньої практики в Італії

11 жовтня 2023 року співробітники та студенти Хортицької національної академії мали змогу зустрітися із генеральним секретарем Асоціації U.C.M. Italy Анатолієм Полосіним. Пан Анатолій презентував можливості проходження міжнародної практики в Італії для студентської молоді у 2024 році. Всі гості зустрічі змогли детально ознайомитися із програмою стажування та отримати відповіді на питання щодо організації практики. Організатори програми також презентували можливості відвідування безоплатних курсів італійської мови та професійним майстер-класів у сфері гостинності та готельно-ресторанної справи.

Академія вже декілька років плідно співпрацює з Асоціацією U.C.M. Italy, а наші здобувачі освіти успішно проходять практику у найкращих туристичних закладах півдня Італії. Сподіваємось, що ця співпраця триватиме у 2024 році.

Для студентів, які з технічних причин не змогли підключитися до онлайн зустрічі, ми пропонуємо за посиланням нижче доєднатися до спільноти асоціації у Telegram та ознайомитися із презентацією міжнародної програми. Передбачена також можливість поставити питання організаторам стажування. 

Посилання на спільноту Telegram: https://t.me/+klsLArbp9aVlYjUy