Вітання із Всесвітнім днем психічного здоров’я!

Шановні колеги та здобувачі вищої освіти! 

Вітаємо вас із Всесвітнім днем психічного здоров’я!

Друзі, вже вдруге ми відзначаємо цю дату в умовах війни. Саме в цей час питання підтримки психічного здоров’я стають надзвичайно актуальними для кожного: від воїнів, які захищають Україну на фронті, до малят, які з тривогою прислухаються до звуків повітряної тривоги. В рідній академії ми з вами об’єднані важливим завданням – продовжувати плідну працю щодо навчання та виховання молоді, сприяти становленню майбутніх майстрів своєї справи, надихати та всебічно підтримувати тих, з ким пліч-о-пліч будемо відновлювати нашу країну.

Всі працівники, студенти та учні академії мужньо виконують кожен свою відповідальну справу, не зважаючи на перешкоди та виклики сучасності. Тому звертаємося до кожного: турбуйтеся про свій емоційний стан, обов’язково знаходьте час для відпочинку та спілкування. Кожен день шукайте приводи для радості та вдячності, цінуйте своїх близьких та рідну домівку.

Друзі, закликаємо: помічайте тих, хто поруч – можливо, хтось потребує Вашої підтримки, а хтось, зі свого боку, постійно та самовіддано підтримує Вас.

В кожного є своє коло відповідальності – професійні або життєві справи, успіх яких цілковито залежить саме від Вас, тому бережіть емоції та сили для людей, яким можете допомогти, та ситуацій, на які здатні вплинути. А головне, пам’ятайте, що Ви – важливі для рідних, друзів, колег та всіх, з ким поділяєте тепло свого великого серця. Ваша неповторна особистість, рішучість, сміливість, доброзичливість та небайдужість  – це великий скарб, який є запорукою психологічного благополуччя у теперішньому та майбутньому!

 

З повагою
колектив кафедри психології та соціальної роботи