Хортицька національна академія продовжує багаторічну співпрацю з Асоціацією UCM Italy (Італія).

UCM Italy (Італія)

Хортицька національна академія продовжує багаторічну співпрацю з Асоціацією UCM Italy (Італія).

У межах цієї співпраці студенти Хортицької національної академії мають можливість проходити виробничу практику у найкращих готельно-ресторанних комплексах Італії. Президент Асоціації UCM Italy Паоло Брешиа, ректор академії Валентина Нечипоренко, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Наталія Гордієнко та декан факультету мистецтва та дизайну Богдан Корнелюк підбили підсумки минулорічної співпраці та визначили перспективи подальшого розвитку цієї програми міжнародної взаємодії. Керівник проєкту президент Асоціації «UCM-Italy» відзначив, що цьогорічна програма передбачає ще більш якісну мовну підготовку майбутніх учасників та дозволить їм здобути безцінний досвід роботи на єропейському ринку гостин

ності. Паоло Брешиа також запевнив, що партнерство з таким унікальним освітньо-реабілітаційним закладом як Хортицька національна академія, є цікавим і перспективним для італійської сторони.

Щиро сподіваємося, що взаємодія академії із італійськими колегами поглиблюватиметься, а студенти нашого закладу матимуть можливість отримати важливий практичний досвід та незабутні враження. Таким чином, продовжується плідна співпраця Хортицької національної академії із зарубіжними партнерами. Впевнені, що участь у цій програмі дозволить студентам підвищити рівень професійної підготовки та полікультурної освіти під час стажування в Італії.