Установча конференція щодо навчання студентів академії у Вищій школі бізнесу National-Louis University

Студенти Хортицької національної академії розпочинають паралельний навчальний процес у Вищій школі бізнесу National-Louis University (м. Новий Сонч, Польща), реалізуючи програму подвійного дипломування за освітньою програмою «Менеджмент у глобальному бізнесі». 

26 вересня 2023 року відбулася установча конференція щодо навчання студентів академії у польському закладі-партнері. Модератором зустрічі зі здобувачами освіти виступила голова відділу міжнародної співпраці Вищої школи бізнесу National-Louis University Ганна Гречишкіна. На заході до магістрантів академії приєдналися проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Гордієнко Наталія Миколаївна, декан факультету мистецтва та дизайну Корнелюк Богдан Васильович, завідувач кафедри менеджменту і туризму Юхновська Юлія Олександрівна. Обговорення відбулося в атмосфері взаєморозуміння та співпраці: пані Ганна Гречишкіна детально поінформувала магістрантів щодо специфіки навчання у польському закладі вищої освіти. У роботі зі студентами велика увага приділятиметься практичному аспекту освіти; магістрантів чекають майстер-класи, розбір кейсів та створення дипломного проєкту.

Завершивши курс навчання, студенти матимуть змогу отримати диплом Хортицької національної академії та диплом європейського закладу вищої освіти Вищої школи бізнесу National-Louis University. Щиро сподіваємося на плідне продовження та поглиблення співпраці із польськими колегами. А студентам Хортицької національної академії бажаємо натхнення та наснаги в опануванні освітньої програми та успішного початку продовження навчання у Вищій школі бізнесу National-Louis University!