Чергова зустріч робочих груп у межах реалізації програми подвійного дипломування за освітньою програмою «Менеджмент у глобальному бізнесі»

Відбулася чергова зустріч робочих груп Хортицької національної академії та Вищої школи бізнесу National-Louis University (м. Новий Сонч, Польща) у межах реалізації програми подвійного дипломування за освітньою програмою «Менеджмент у глобальному бізнесі».

Від Хортицької національної академії у засіданні взяли участь проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Гордієнко Наталія Миколаївна, декан факультету мистецтва та дизайну Корнелюк Богдан Васильович, завідувач кафедри менеджменту і туризму Юхновська Юлія Олександрівна. Польську сторону представляла голова відділу міжнародної співпраці Вищої школи бізнесу National-Louis University Ганна Гречишкіна.

Темою обговорення стало продовження навчання студентів Хортицької національної академії, які завершили перший рік підготовки за програмою подвійного дипломування, у Вищій школі бізнесу National-Louis University (м. Новий Сонч, Польща). У цьому навчальному році українські студенти відвідуватимуть лекції та практичні заняття, які проводитимуть польські викладачі, а також готуватимуть власні дипломні проєкти.

Фінальним результатом програми подвійного дипломування має стати отримання двох дипломів державного зразка: українського та польського. Реалізація цього амбітного проєкту стане результатом плідної та багаторічної співпраці нашого закладу освіти із Вищою школою бізнесу National-Louis University. Разом рухаємося до нових горизонтів співпраці!