СПОРТ – НЕВІДʼЄМНА ЧАСТИНА РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ

СПОРТ - НЕВІДʼЄМНА ЧАСТИНА РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ
Під таким гаслом 8 вересня цього року відбулася зустріч Президента України зі здобувачами освіти вищих навчальних закладів України. Запорізький регіон представляв комунальний заклад вищої освіти «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради.
Подія була присвячена святкуванню Дня фізичної культури і спорту. Пан Президент привітав присутніх зі святом та вручив державні нагороди спортсменам-переможцям міжнародних та всеукраїнських змагань.
Провідним мотивом зустрічі було питання підтримки спорту та розбудови закладів реабілітаційного спрямування, які готові надавати послуги з комплексної реабілітації (фізичної, психологічної, педагогічної) особам, що постраждали внаслідок російської агресії. «Україну повинні відбудовувати здорові та сильні люди», – наголосив Володимир Зеленський.
Щиро дякуємо пану Президенту, що в такий напружений час він знаходить можливість для спілкування з молоддю, не залишається осторонь від нагальних проблем, які на сьогодні є актуальними для закладів освіти.
Віримо в перемогу! Віримо в ЗСУ! Слава Україні!