ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ 2023

ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ

30 червня 2023 року відбулося вручення дипломів випускникам Хортицької національної академії. Понад сто магістрів, кількасот бакалаврів і молодших спеціалістів 2023 року випустила у великий світ нових можливостей Хортицька національна академія!

У житті мало подій, коли одночасно переживаєш радість і сум, гордість і хвилювання. 2022-2023 навчальний рік був надзвичайно складним для кожного українця. Війна змусила переосмислити життя, змінити цінності і пріоритети, навчила нас ще дужче любити, цінувати тих, хто поряд, єднатися навколо спільної і найважливішої сьогодні місії – Перемоги.

Урочисте відкриття випуску учасники та гості заходу вшанували хвилиною мовчання усіх, хто віддав життя за нас та Україну.

Найщирішими словами привітала випускників ректор академії професорка Валентина Нечипоренко. «Попри війну, академія випускає гідних фахівців, освічених, розумних та перспективних. Особливу силу і незламність проявили наші магістри, які попри виклики доклали максимум зусиль, щоб отримати диплом й дати поштовх до власного успішного і щасливого майбутнього. Наша країна має відроджуватися і ви, випускники, повинні стати складовою цією системи відновлення держави. Бажаю вам бути сильними, здоровими і успішними. Сьогодні день старту вашого успішного майбутнього!»

З вітаннями, настановами та побажаннями до своїх студентів звернулися проректори, декани факультетів та викладачі. Вручили випускникам очікувані дипломи про завершення навчання, наповнені новими мріями та сподіваннями зробили спільні фото на пам‘ять.

Дорогі випускники, нехай шлях вашого життя буде мирним, працюйте, навчайтеся на благо нашої рідної Батьківщини! Пишаємося здібностями, талантами, патріотизмом, захоплюємося мріями й оптимізмом, цінуємо кожного із вас, і завжди раді бачити у стінах рідної Хортицької національної академії! Ви – непереможні! Слава Україні!