Забезпечення якості вищої освіти від QA Pool Української асоціації студентів

23-25 травня на базі Полтавського державного медичного університету відбулась триденна тренінгова програма з теми Забезпечення якості вищої освіти від QA Pool Української асоціації студентів.
 
В тренінгу взяли участь студентки Хортицької національної академії: Лізогуб Євгенія — студентка 1 курсу, спеціальності Психологія — та Гутарєва Карина — студентка 2 курсу, спеціальності Початкова освіта.
 
Впродовж трьох днів президентка УАС, представники та тренери із НАЗЯВО проводили теоретично-практичні заняття для здобувачів вищої освіти з різних ЗВО. Представниці Академії мали змогу отримати теоретичні знання про систему забезпечення якості вищої освіти в Україні, про роль органів студентського самоврядування, а також практично розглянути кейси та проаналізувати спільні можливості.
 
Спікерка від Експертної групи провела лекційно-практичні заняття, де було проведена симуляція експертизи. Вкінці тренінгової програми студентки мали змогу перевірити власні знання за допомогою тестування.
 
Учасниці також отримали сертифікати про проходження програми, з чим ми вітаємо студенток! Також дякуємо їм за приділений час та бажання, інтегруючи нові знання й навички, покращувати наш Студентський уряд та навчальний простір в цілому!