8 жовтня в Хортицькій національній академії відбулася зустріч першокурсників, присвячена посвяті у студенти та отриманню студентських квитків.

Першокурсників привітали перший проректор Олена Позднякова, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Наталія Гордієнко, а також декани факультетів академії Ірина Антоненко, Анастасія Турубарова та Богдан Корнелюк. Студентів також прийшли підтримати куратори їх груп.

Ця зустріч – важливий крок для кожного першокурсника, адже отримання студентського квитка символізує початок надзвичайно відповідального періоду особистісного та професійного становлення. Захід пройшов у неформальній атмосфері в укритті гуртожитку академії. Студенти не лише отримали свої перші документи, але й весело провели час, знайшли нових друзів та запланували різноманітні заходи, ідеї та активності, які вони зможуть реалізувати протягом навчання у Хортицьквй національній академії. 

Наприкінці заходу учасники зробили спільні фотографії, обмінялися дружніми обіймами та словами підтримки. Вітаємо наших нових здобувачів у дружній хортицькій родині, бажаємо вам натхнення та енергії для втілення всіх задумів!