На початку вересня в Хортицькій національній академії відбулася урочиста зустріч зі студентами-першокурсниками.

Це особливий момент, коли здобувачі освіти вперше офіційно стають частиною академічної спільноти.

Цьогорічна подія відбулася в актовій залі педагогічного фахового коледжу академії, де були присутні проректори, декани факультетів, завідувачі кафедр, куратори, представники студентського уряду та першокурсники.

Ректорка академії Валентина Нечипоренко привітала студентів з початком нового життєвого етапу. Вона зазначила: “Дорогі студенти! Вітаю вас, нових членів нашої академічної родини, з новим етапом у вашому житті! Ви обрали шлях, який вимагатиме від вас наполегливості, працелюбності та самовідданісті. Освіта стане ключем до вашого майбутнього, і ми, викладачі та адміністрація, докладемо усіх зусиль , щоб підтримати вас на цьому нелегкому, але такому цікавому студентському життєвому шляху. У Хортицькій національній академії вас чекають високопрофесійні спеціалісти, які готові щедро ділитися з вами своїм життєвим досвідом та професійними компетенціями. Знання — це сила, і ми допоможемо вам оволодіти цією силою. Я впевнена, що кожен із вас зможе реалізувати свій творчий потенціал і вибудувати свою успішну життєву траєкторію.”

Перша проректорка Олена Позднякова побажала першокурсникам успіхів у навчанні, натхнення в освоєнні нових знань. “Сміливо використовувайте всі можливості, які надає вам академія. Пам’ятайте, що кожен з вас робить свій внесок у спільну справу і розвиток академічної спільноти”,- зазначила вона. Також пані Олена познайомила студентів з ректоратом і викладачами. Декани факультетів проінформувалипро можливості, що відкриваються перед студентами, і важливість активної участі у житті академії. Голова студентського уряду Діана Гурц розповіла про основні завдання та функції студентського самоврядування академії та запропонувала всім долучатися до волонтерської, культурно-масової, наукової, спортивної та інформаційної діяльності.

Міцна та дружня Хортицька родина передає теплі слова підтримки нашим студентам. Не втрачайте жодної можливості для розвитку, адже саме зараз ви закладаєте фундамент свого майбутнього. Будьте активними, відкритими до нового і не бійтеся помилок — кожна з них наближає вас до вашої мети. Хортицьканаціональна академія готова підтримати вас у всіх починаннях. 

Впевнені, що після закінчення академії ви використаєте свій науковий потенціал та практичний досвід для відбудови та розвитку нашої країни!

 

Разом – до перемоги!