Вітаємо команду Центру ветеранського розвитку академії з перемогою у конкурсі в рамках програми EU4recovery

Команда Центру ветеранського розвитку КЗВО «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» ЗОР, під керівництвом проректора з освітнього процесу, інвестиційної діяльності та роботи з ветеранами Позднякова-Кирбят’єва Еліна здобула перемогу на пітчингу громадських ініціатив серед чотирнадцяти центрів ветеранського розвитку з усієї країни. Це означає, що ініціативи центру будуть профінансовані UNDP в Україні в рамках програми EU4recovery протягом наступних п’яти місяців. Зазначений конкурс відбувся в рамках мережевої зустрічі центрів ветеранського розвитку, що відбулась 30-31 травня в київському прем’єр готелі «Русь». 

В рамках заходу, методисти Центру ветеранського розвитку КЗВО «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» ЗОР Мосаєв Юрій, Ширяєв Володимир та соціальний працівник центру Левченко Владислава презентували діяльність центру, поділилися планами на майбутнє, обмінялися досвідом з колегами та пройшли пітчинг проєктів від UNDP. 

Крім конкурсу в рамках заходу відбулись актуальні дискусії між представниками центрів ветеранського розвитку та представниками національних та міжнародних інституцій, що опікуються проблемою реінтеграції ветеранів і ветеранок, а також членів їх родин. Зустріч відбулась за фінансової підтримки посольства Нідерландів в Україні. Крім організаторів заходу представники команди центру раді були поспілкуватись з представниками Міжнародної організації міграції (МОМ), Міністерства соціальної політики України, IREX, ООН жінки та багатьма іншими організаціями.  

Команда Центру ветеранського розвитку КЗВО «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» ЗОР дякує всім учасникам мережевої зустрічі за спілкування, досвід та гарні емоції. Учасники команди центру надіються на плідну співпрацю в рамках реалізації своїх проєктів.