Круглий стіл «Візія: майбутнє готельно-ресторанного і туристичного сервісу Західного регіону України»

1 травня 2024 року відбувся круглий стіл «Візія: майбутнє готельно-ресторанного і туристичного сервісу Західного регіону України», який провів Чернівецький торговельно-економічний інститут ДТЕУ. Метою заходу було привернення уваги науковців та фахівців-практиків до проблем готельно-ресторанного і туристичного бізнесу як до потужного інструменту популяризації української культури, гастрономії, природних рекреаційних ресурсів, локальних продуктів та сировини; вивчення успішного досвіду організації та розвитку туристичних дестинацій, у тому числі у різних регіонах України.

Учасників круглого столу привітали представники Хортицької національної академії: проректор із наукової роботи та інноваційної діяльності Наталія Гордієнко та декан факультету мистецтва

та дизайну Богдан Корнелюк. До дискусій долучилися також науково-педагогічні працівники академії: завідувач кафедри садово-паркового господарства Наталія Дерев’янко та доцент кафедри менеджменту та туризму Ніна Куреда.

Зауважимо, що одним зі спікерів на заході та представником Запорізької області була стейкголдер освітніх програм Хортицької національної академії, голова правління ГО «Дивосвіт» (Запоріжжя), членкиня правління «Спілки зеленого сільського туризму України» (Київ), віцепрезидентка академії Сільського розвитку Інеса Носенко.

Щиро дякуємо організаторам та спікерам за цікаву та інформативну дискусію! Щиро сподіваємося на продовження співпраці та віримо у розвиток туризму та сфери гостинності в Україні!