Зустрія з представниками Travel Study Work

14 березня 2024 року відбулася чергова зустріч з представниками компанії Travel Study Work, яка є багаторічним партнером Хортицької національної академії. До заходу долучилися також науково-педагогічні працівники та студенти Одеського національного технологічного університету, Луцького національного технічного університету та Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

Вже традиційно презентацію проводили Руслана Жовтані – директор компанії Travel Study Work та Валерій Болкун – менеджер з персоналу Travel Study Work. Від Хортицької національної академії на зустрічі були присутні ректор Валентина Нечипоренко, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Наталія Гордієнко, декани трьох факультетів академії та здобувачі освіти. Було презентовано програми практик та професійних стажувань на 2024 рік у Туреччині, Греції, Болгарії, Словаччині, Австрії та на Кіпрі.

Під час заходу було представлено вакансії у сфері туризму та гостинності, а також розкрито вимоги, які висуваються до кандидатів. Сподіваємося на продовження плідної співпраці Хортицької національної академії та компанії Travel Study Work у 2024 році!