Звітне протокольне засідання Студентського уряду

5 лютого відбулося протокольне звітне засідання Студентського уряду Хортицької національної академії у онлайн форматі.

Студентський уряд не лише заслухав звіти щодо діяльності всіх секторів за І семестр, але і затвердив плани роботи на ІІ семестр 2023-2024 н.р. Особливу увагу було приділено плануванню масштабних проєктів, реалізація яких передбачається у другому семестрі.

Протокольними зборами затверджено окремі кадрові зміни у складі інформаційного сектору та сектору забезпечення якості вищої освіти, а також обрано делегата від Студентського самоврядування до складу Експертної ради студентства закладів вищої освіти.

Також було надано аналіз результатів загального опитування студентів та внутрішнього опитування серед членів студентського самоврядування щодо задоволеності рівнем роботи Студентського уряду. Було проаналізовано всі досягнення та помилки, висвітлено формати, які зібрали найбільшу кількість позитивних відгуків серед студентства.

Встигли також відзначити та привітати найактивніших студентів, які набрали найбільшу кількість балів активності за період І семестру.

Дякуємо всім учасникам за якісну роботу в складі органів студентського самоврядування, яке попри всі труднощі продовжує активну та творчу роботу, піклуючись про права студентів та роблячи їхнє дозвілля яскравішим і цікавішим.