Міжнародна наукова студентська конференція «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства»

Міжнародна наукова студентська конференція

05-06 грудня 2023 року в Навчально-реабілітаційному закладі вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» відбулась V Міжнародна наукова студентська конференція «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства», яка зібрала велику кількість учасників. Хортицька національна академія виступила в якості співорганізатора конференції.
Метою проведення заходу був розгляд проблем та перспектив розвитку науки в сучасних умовах, налагодження співпраці та обміну досвідом між студентами, науковцями та практичними працівниками різних країн.

Від Хортицької національної академії учасників міжнародної конференції привітали ректор, доктор педагогічних наук, професор Валентина Нечипоренко та проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності, доктор соціологічних наук, професор Наталія Гордієнко.

З доповіддю, присвяченою особливостям навчання грамоти дітей з порушенням інтелектуального розвитку в рамках НУШ, виступила викладач кафедри спеціальної освіти Анна Кіріллова.

Під час секційних засідань студенти факультету спеціальної освіти та соціально-гуманітарних наук академії презентували свої доповіді: Діана Гурц – науковий керівник к. психол. н., доцент Турубарова А.В., Анастасія Мохонько – науковий керівник к. пед. н., доцент Жадленко І.О, Дарія Кожанова – науковий керівник к. психол. н., доцент Кудінова М.С., Анна Діброва – науковий керівник д. психол. н., професор Панов М.С., Лілія Ткаченко – науковий керівник д. соц. ком. н., професор Бессараб А.О., Єлизавета Кирбят’єва та Анна Росохата – науковий керівник к соц. н., доцент Мосаєв Ю.В.
Висловлюємо щиру подяку навчально-реабілітаційному закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» за запрошення до участі у заході, а також науково-педагогічним працівникам і студентам Хортицької національної академії за презентацію свого досвіду!