Хортицька національна академія

На один Острівець Прогресильності стало більше! Хортицька національна академія долучилась до прогресильного ком’юніті освітян, які прагнуть якісних змін в освіті.

Академією було підписано меморандум з ГО «Прогресильні» в рамках проєкту «Острівці прогресильності».

Відповідно до меморандуму напрями співробітництва передбачають:

  • Популяризацію та розвиток якості вищої освіти в Україні. Впровадження сучасних гнучких та ефективних методів і способів навчання та викладання, сприяння розвитку лідерства в молоді, конкурентоспроможності в науково-педагогічних працівників, сприяння підвищенню рейтинговості Академії в європейському та світовому просторі.
  • Організацію та проведення спільних заходів (тренінгів, майстер-класів, круглих столів, семінарів, конференцій тощо), обмін досвідом у сфері викладацької діяльності.
  • Організацію стажувань і підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників Академії, спільну проєктну і грантову діяльність.
  • Провадження спільної наукової і публікаційної діяльності.
  • Організація проведення опитувань серед викладачів та студентів Академії, здійснення аналітики проведених опитувань та реагування на запити зацікавлених сторін тощо.

Координатором роботи Острівця прогресильності в академії стала в.о. завідувача науково-методичним відділом Маргарита Кудінова.

ГО «Прогресильні» радо підтримує та розвиває мережу прогресивних закладів вищої освіти в Україні, адже прогресивні заклади освіти+прогресивні викладачі= прогресивна освіта! 

#острівціпрогресильності

#прогресильні