Вітання з Всеукраїнським днем психолога!

з Всеукраїнським днем психолога!

Шановні колеги та студенти!

Колектив кафедри спеціальної освіти та психології щиро вітає усіх причетних з професійним святом – Всеукраїнським днем психолога!

Вже вдруге ця дата відзначається в умовах війни. Кожен день від її початку був викликом, і ми навчилися зустрічати ці виклики з мужністю, гідністю та оптимізмом. Цей час зумовив величезну затребуваність психологічної допомоги, а також – довів важливість саморегуляції емоційних станів, навичок інформаційної гігієни та конструктивної поведінки у стресових ситуаціях. Крім збереження власного психічного здоров’я, українці постійно опікуються благополуччям інших – не лише професійні консультанти та психотерапевти, але й усі, хто займається волонтерством, допомагає справою чи добрим словом, є джерелом добра та турботи. Не зважаючи на труднощі, усі працівники нашої академії продовжують сумлінно працювати, а студенти та учні – здобувати personalized phone caseforex-successful-trader.combest place to buy replica watchessaleslingerie якісну освіту. Ми стали сильнішими та міцнішими, тому що навчилися робити крок за кроком до визначених цілей. Ми стали мудрішими, адже передивилися пріоритети на користь життя, близьких, рідного дому та рідної землі – того, що раніше приймали як належне. Випробування війни не згасили наше сяйво, а зробили яскравішим.

Кожен з нас є власним пунктом незламності, коли знаходить для близьких слова любові та підтримки, вкладає душу у справу, якою займається, прямує до особистісного зростання. На цьому шляху до перемоги психологія та психологи завжди поряд. Ми бажаємо вам самореалізації, розуміння себе та оточуючих, наснаги на нові звершення, а також простого людського щастя – тут і зараз!