Хортицька національна академія готується до 1 вересня.

В ході реалізації програми UNICEF Ukraine щодо доступу до води, санітарії та гігієни (WASH) при підтримці громадської організації «Жінки і діти України – наше майбутнє» в укритті Хортицької національної академії відремонтовані санітарно-гігієнічні приміщення у межах програми модернізації об’єктів водопостачання, санітарії та гігієни.

Ремонт проведений у туалетних кімнатах для учнів, встановлена система зворотного осмосу та забезпечено безперебійний доступ до чистої води. Завдяки цим заходам, здобувачі освіти та співробітники академії отримали можливість користуватися сучасними та безпечними санітарно-гігієнічними приміщеннями навіть в умовах укриття.

Подібні проекти є життєво важливими для забезпечення базових потреб населення в умовах кризових ситуацій. Вони сприяють підвищенню рівня гігієни та здоров’я.

Колектив Хортицької національної академії висловлює щиру подяку громадській організації «Жінки і діти України – наше майбутнє» та UNICEF Ukraine за незмінну підтримку та співпрацю в реалізації таких важливих ініціатив. Завдяки спільним зусиллям ми можемо забезпечити краще майбутнє для наших дітей і всієї України!