Святковий захід до Дня Матері

Святковий захід до Дня Матері для дітей військовослужбовців, ветеранів та внутрішньо-переміщених осіб відбувся у Запоріжжі.

Захід, присвячений материнству та сімейному щастю, був реалізований за підтримки ЗОВА, Центру ветеранського розвитку Хортицької національної академії, АТ “Креді Агріколь Банк”, БО “Українська освітня платформа” у співпраці з UNICEF в рамках проєкту “Спільно для сім’ї”.

На початку івенту Олена Сороченко, радниця голови ЗОДА з питань ветеранської політики, зазначила, що даний захід є важливим символом вдячності та підтримки для наших героїв та їхніх дітей та нагадує нам про важливість родинного тепла та підтримки у важкі часи.

«Однією з наших основних задач є підтримка громадян на всіх рівнях. Особливу увагу ми приділяємо роботі з ветеранами та членами їхніх сімей. У Центрі ветеранського розвитку ми активно допомагаємо нашим героям, надаючи психологічні та консультаційні послуги. Спільно ми працюємо над тим, щоб забезпечити їхню реадаптацію у цивільному житті», – наголосила проректорка з освітнього процесу, інвестиційної діяльності та роботи з ветеранами Елліна Позднякова-Кирбят’єва.

Захід став особливим святом для малечі. Для дітей організатори підготували цікаву та насичену програму. Під керівництвом представниці громадської організації “Молодь онлайн”, маленькі учасники взяли участь у творчих майстер-класах, де кожен міг розвинути свої творчі здібності та створити унікальні поробки. Веселі руханки та танці дозволили дітям відчути радість спільної гри. Крім того, на святковому заході всі присутні мали можливість насолодитися смачною піцою та різноманітними солодощами, завдяки АТ “Креді Агріколь Банк”.

Велика подяка цим організаціям за проведення такої важливої та корисної події для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.