Благодійний концерт, приурочений вшануванню 10-річчя перемоги Революції Гідності та пам’яті Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, у приміщенні педагогічного фахового коледжу Хортицької національної академії, відбувся надзвичайно важливий та символічний захід – благодійний концерт, приурочений вшануванню 10-річчя перемоги Революції Гідності та пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Цей захід об’єднав не лише студентів та викладачів, але й внутрішньо переміщених осіб, що стали невід’ємною частиною нашого співтовариства.

На початку концерту усі присутні у супроводі хору академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» виконали Державний Гімн України та вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх, хто пожертвував своїми життями заради свободи та незалежності України на Майдані та у боротьбі з агресором з 2014 року. 

Солісти Запорізької обласної філармонії Юлія Якса, Анастасія Литвин, Дарина Шупранова, Ольга Пацернюк, Діана Остапчук та Сергій Пивоваров вразили гостей своїм виконанням музичних творів. Музична програма концерту переповнювала серця слухачів патріотизмом та вірою у щасливе та процвітаюче майбутнє України, де кожен громадянин має можливість жити в мирі, злагоді та справедливості.

Наприкінці концерту директор педагогічного фахового коледжу Володимир Смоляк за дорученням Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації вручив колективу Філармонії Почесну Грамоту за заслуги у зміцненні української державності. Він підкреслив плідну співпрацю Філармонії з закладами освіти та вагомий внесок у патріотичне виховання молоді.

Цей концерт став не лише культурним заходом, а й символом єднання та солідарності, де кожен міг відчути себе частиною великого та могутнього народу, що віддає належну шану своїм героям та вірить у світле майбутнє.