НАС ПІДТРИМУЮТЬ ДРУЗІ ТА ПАРТНЕРИ З РІЗНИХ КРАЇН!

Вища освіта в Україні

Доброго дня, шановні партнери!

Після нашої сердечної зустрічі, де наша асоціація була рада розпочати співпрацю з вами, посилюючи наші стосунки на майбутнє, ми ніколи не думали, що сьогодні опинимося у таких умовах, що будемо говорити з вами про ці страшні дні, які огортають прекрасну Україну та її народ. Україну, яка несе жертви та біль у серцях усіх вас.

Наше спілкування з усіма партнерами, які мали можливість познайомитися з вашим населенням через студентів, які приїхали на практику, оцінили, наскільки ви чудові, люди, які залишають лише приємні відчуття у серцях усіх нас, італійців.

Усі партнери та всі, хто є частиною нашої Асоціації UCM-Italy, від початку війни, багато хто надіслав повідомлення мені, який перебуває в Україні, щоб передати всім вам, від ректора до професорсько-викладацького складу і всім студентам послання ТУРБОТИ ТА ПІДТРИМКИ від усіх нас, серцем і душею.

Шановний ректоре, ми прагнемо до співпраці з вами у будь-якій формі. Я сам перебуваю в Україні і не прийняв запрошення нашого італійського посольства покинути Україну,   бо я живу у вашій чудовій країні, я відчуваю себе невід’ємною частиною вас і намагаюся будь-яким чином жити з вами та координувати з нашими партнерами асоціації будь-яку форму допомоги та співпраці для всіх студентів, за яких я, на даний момент, турбуюсь, як за власних дітей.

Я залишаюся в Україні, тому що міцний зв’язок, що з’єднує мене з вами, не  зміг пересилити мене перестати ділитися з вами болем цієї жахливої ​​війни, яка зачіпає вашу землю і ваше серце.

 

З повагою

Паоло Брешиа та всі наші італійські партнери


Via Roberto Consagro, 51 – FOGGIA (Italy)

C.F. 94107850714

Tel. +39 3347816822 – Email: foodandcookingschoolitaly@gmail.com