Рух – це життя

Діти Острів Хортиця

Сьогодні, 30 листопада, відбулося відкриття оновленого ігрового майданчику. Подія була приурочена до Міжнародного дня інвалідів.


Проект доукомплектації ігрового майданчику гумовим покриттям став переможцем конкурсу «Ми – це місто» у 2018 році. Це вже другий проект для дітей з обмеженими можливостями реалізований за підтримки ПАТ «Запоріжсталь» та «Ми – це місто». У виконанні проекту були задіяні представники соціально-відповідального бізнесу, влади та батьки вихованців академії.
«Дуже символічно, що ми відкриваємо майданчик саме сьогодні, адже 3 грудня – це Міжнародний день інвалідів. Академія є прикладом швидкого впровадження та розвитку інклюзивної освіти, адже викладачі вкладають душу у навчання дітей. Її можна назвати перлиною освіти у нашій області», – зазначив депутат Запорізької обласної ради Ярослав Криль.
«Безпека дітей важлива для будь-якого навчального закладу, але поряд з цим ми ставимо ще й доступність ігрових майданчиків для дітей з обмеженими можливостями», – відмітила проректор академії з навчальної роботи Елліна Геннадіївна Позднякова-Кирбят’єва. Також вона зазначила, що проект повного облаштування ігрового майданчику планують завершити у наступному році.