Команда Хортицької національної академії взяла участь у важливій зустрічі, присвяченій розвитку студентського самоврядування та молодіжних просторів. Захід об’єднав представників студентських рад та керівників молодіжних ініціатив області, надавши можливість для обміну досвідом, обговорення актуальних питань та розробки спільних планів на майбутнє.

Учасників зустрічі привітали проректор Хортицької національної академії з освітнього процесу, інвестиційної діяльності та роботи з ветеранами Позднякова-Кирбят’єва Елліна Геннадіївна та заступник директора Педагогічного фахового коледжу Хортицької національної академії Тимофеєва Наталія Василівна. Участь у зустрічі взяли також декани трьох факультетів Хортицької національної академії. До заходу доєдналися тимчасово виконуюча обов’язки начальника Управління молоді, фізичної культури та спорту ЗОВА Інна Киник, директор КУ “Запорізький облавний центр молоді” ЗОР Олексій Савицький та директор КЗ “Обласний центр патріотичного виховання молоді” ЗОР Ярослав Братусь. Вони розповіли про перспективи долучення молоді до численних акцій та ініціатив, які реалізуються у нашому регіоні.

У зустрічі також взяли участь Лушпай Тетяна — студентка 4-го курсу спеціальності Початкова освіта, яка обрана головою Студентського уряду академії. Вона разом із активістами студентського самоврядування нашого закладу висвітлила досвід минулих проєктів та поділилася планами щодо подальшої роботи. Голова запевнила, що Студентський уряд академії прагне до розвитку не тільки в стінах рідної альма-матер, а й в системі молодіжної політики всієї області, адже саме єдність є шляхом до найактивнішого розвитку! Крім того, відбувся конструктивний діалог із представниками Студентського парламенту Педагогічного фахового коледжу Хортицької національної академії, які також брали участь у заході.

Дякуємо, всім учасникам зустрічі за проявлену зацікавленість та відкритий діалог! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!