Центр ветеранського розвитку долучився до глобальної акції Всесвітнього дня прибирання: разом за чисту Україну

20 вересня Центр ветеранського розвитку на базі Хортицької національної академії долучився до щорічної акції Всесвітнього дня прибирання в Україні.

Разом із Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it Ukraine» у співпраці з міжнародним рухом «Let’s Do It World» та Міжнародним молодіжним рухом «School Recycling World» учасники корпоративного прибирання зібрали пластикові пляшки, пакети та інші поліетиленові відходи, демонструючи відповідальне ставлення до довкілля. 

Всесвітній день прибирання об’єднує понад 90 мільйонів учасників із 211 країн. Акція в Україні проходить під гаслом «Зробимо Україну чистою разом!» у 24 регіонах з дотриманням норм безпеки та обмежень воєнного часу, враховуючи географічні особливості регіонів. У 2024 році цей день набуває ще більшого значення, оскільки його офіційно визнано Днем ООН. 

Завдяки підтримці як національних, так і локальних партнерів, цей захід щороку набирає обертів, об’єднуючи все більше учасників, які готові внести свій вклад у збереження планети. Метою акції є не лише прибирання територій, а й формування культури чистоти, свідомого ставлення до відходів, скороченні використання природних ресурсів та об’єднанні громадян навколо екологічних проблем нашої країни та планети загалом.

Майбутнє залежить від кожного з нас!