Вручення дипломів магістрів у Хортицькій національній академії

Вручення дипломів магістрів у Хортицькій національній академії

03 лютого у Хортицький національній академії в сімейній, теплій та затишній атмосфері відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам освітніх програм Соціальна робота та Фізична терапія.

Шановні випускники! Академія дала вам найголовніше у житті – освіту, знання, професію.

Здобута вища освіта в Хортицькій національній академії стала життєвою основою для кожного з вас та відкрила широкі можливості та безмежні перспективи в професійній самореалізації як в Україні, так і за її межами. Ми впевнені, що ви гордо понесете звання випускника Хортицької академії, і ми завжди будемо пишатися вами і вашими досягненнями у житті!

Нехай здійсняться Ваші найсміливіші мрії під мирним українським небом! Саме вашому поколінню доведеться відбудовувати нашу нову, переможну Україну!
Пам’ятайте, що сьогоднішнє свято – вручення дипломів, стала можливою тільки завдяки незламній силі Збройних сил України!

Міцна та дружня Хортицька родина передає теплі слова підтримки, гордості та вдячності нашим любим випускникам. Пишаємося, що місцем свого професійного зростання ви обрали саме нашу рідну Хортицьку академію!
Бережіть себе та близьких, продовжуйте свій науковий шлях, розвивайте науку в Україні!
Бажаємо вам здоров’я, професійних та творчих здобутків, віри в Перемогу та в мирне майбутнє нашої країни!