IV Міжнародна наукова конференція здобувачів освіти «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства»

Міжнародна науково-практична конференція

28-29 листопада 2022 року відбулась IV Міжнародна наукова конференція здобувачів освіти «Молодь і науковий прогрес у соціально-економічному та освітньому просторі суспільства». Це вже друга конференція у листопаді, яку Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» проводить в партнерстві з Хортицькою національною академією. 

До конференції долучились науковці, професіонали-практики, голови молодіжного осередку, студенти з понад 14-ти ЗВО різних регіонів України та кількох зарубіжних закладів освіти. 

Від Хортицької національної академії з вітальним словом звернулась ректор, доктор педагогічних наук, професор Валентина Нечипоренко. Ректор наголосила, що конференція четвертий рік поспіль є майданчиком для обміну досвідом та науковими розвідками здобувачів освіти з різних країн, а це, у свою чергу, запорука успішного розвитку української та міжнародної науки. 

Також з вітальним словом виступили студенти Хортицької національної академії, які підкреслили актуальність заходу, оскільки сучасне бачення молоддю проблем сьогодення дозволить винайти оригінальні рішення існуючих проблем. Проведення конференції – це чудова можливість довести, що наукові дослідження – необхідна рушійна сила розвитку суспільства.

Важка ситуація в об’єднаній енергетичній системі України, пов’язана з систематичними обстрілами об’єктів генерації електроенергії, змінила формат проведення конференції, але не стала на заваді об’єднання прогресивних здобувачів освіти, дослідження актуальних проблем гуманітарних наук, обговорення питань ролі молоді у соціально-економічній трансформації суспільства, соціально-психологічних технологій розвитку особистості, digital-технологій в соціальній сфері та соціальної роботи в контексті соціокультурних змін.

Щиро дякуємо за активну участь студентам Хортицької національної академії спеціальностей Психологія, Спеціальна освіта, Дизайн одягу, Садово-паркове господарство, Туризм: Борисенко Марії, Буц Яні, Вовк Вікторії, Кікош Катерині, Заяць Олександрі, Кот Ірині, Клименчук Анастасії, Куц Максиму, Павловій Любові, Поздняковій Анастасії, Устіновій Олені, Тен Валерії, Штепі Євгенію та Нестеровій Анастасії. 

Матеріали конференції будуть опубліковані на сайті kpdi.edu.ua та надіслані електронною поштою авторам.