Вітаємо з Міжнародним днем волонтерів!

з Міжнародним днем волонтерів!

Щорічно 5 грудня в усьому світі відзначають свято тих, хто безоплатно за покликом серця допомагає дітям, тваринам, людям похилого віку, людям з особливими потребами, а сьогодні і на війні.

Дорогі волонтери! Висловлюємо вам щирі та сердечні слова подяки за вашу безкорисливу працю! З професійним святом вас! Завдяки вам і вашим зусиллям світ стає добрішим, безпечнішим, щасливішим. Саме сьогодні, коли підступний ворог намагається знищити нас, нашу віру, нашу волю, ви сміливо приймаєте виклик та допомагаєте Збройним силам України, внутрішньо переміщеним особам, загубленим тваринкам та усім, хто через війну став потребувати тепла та підтримки. Саме завдяки вашій небайдужості ми сьогодні сміливо стоїмо на захисті нашої неньки України!

Впевнені, що поки в наших серцях є місце для турботи, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме!

До Міжнародного дня волонтерів запрошуємо вас до онлайн-флешмобу “Один день з мого волонтерства” на платформі Padlet. Для участі у флешмобі необхідно опублікувати світлину зі свого волонтерства та розповісти, який для вас був найсерйозніший виклик у цій справі та як ви перемогли ці складнощі.

⭐️Нехай ваше добро та любов, яке ви даруєте світу, повертаються вам сторицею!💐

Бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги, родинного затишку і тепла, а головне – Миру та віри у Перемогу!

Долучитися до флешмобу можна за посиланням: https://padlet.com/marinkaproskur/qogkpkgnzmfvfs8v