Хортицька національна академія вітає усіх з Днем міста Запоріжжя і з 79-літтям визволення Запоріжжя від нацистських загарбників!

з Днем міста Запоріжжя

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких свят є День рідного міста.

Це радісний день, який єднає всіх мешканців та гостей міста Запоріжжя, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. У такий день кожен відчуває себе частиною великої, доблесної козацької родини, яка прагне працювати та жити для процвітання рідного міста, допомагати тим, хто цього потребує, боротися та берегти рідний край. Саме спільним зусиллям створюється неповторний і колоритний образ нашого міста-героя, зберігається і примножується його історія, закладається фундамент майбутнього. Досягнення нашого міста, в першу чергу, – це успіхи його мешканців – щирих, творчих, працелюбних і мужніх!

Тому для відзначення Дня міста Запоріжжя і 79-ліття визволення Запоріжжя від нацистських загарбників у Хортицькій національній академії був проведений онлайн-челендж “Мій улюблений куточок Запоріжжя”, де кожний студент, педагогічний та науково-педагогічний працівник зміг продемонструвати своє найулюбленіше місце в нашому чарівному, сильному та нескореному місті Запоріжжі!

Не дивлячись на те, що цьогорічний День міста ми зустрічаємо з переживанням і тривогою на душі, ми згуртовані і у нас одна мета – Мир та Перемога! І ми обов’язково повернемо собі мирне і гідне життя! Зі святом вас, шановні мешканці рідного Запоріжжя!