Міжнародний день студента у Хортицькій національній академії!

17 листопада 2021 року уся студентська родина відсвяткувала День студента на онлайн-фестивалі присвяченому цьому святу.

Студентський уряд Хортицької національної академії разом із Студентським парламентом педагогічного фахового коледжу організував 7 станцій-локацій, на яких було організовано різні заходи.

Сектор із забезпечення якості вищої освіти та соціально-побутовий сектор організували інтерактивну квест-зустріч “Пам‘ятка про твої права” на платформі Kahoot, де студенти мали можливість детальніше познайомитись зі своїми правами та основними засадами академічної доброчесності.

Інформаційні сектори організували просвітницький захід “Helpful links – корисні посилання для навчання”.

Волонтерський сектор від кожного самоврядування провів екологічний майстер-клас “Зелені кошенята. Горщики для квітів на твоєму підвіконні”, де студенти виготовляли горщики для квітів своїми руками.

Спортивний та спортивно-оздоровчий сектор організував руханку-естафету, а після панельну дискусію “Активні посиденьки”, де студенти разом провели руханку та обговорили хитрощі здорового життя.

Науковий сектор організував гру на платформі Meet “Руйнівники міфів”, де студенти позмагалися за звання найкмітливішого студента ХНА.

І приємний завершенням святково дня став сумісний кіновечір від культурно-масового сектору, де студенти разом дивились “Гаррі Поттер та Кубок вогню”.

В цьому році, не дивлячись на дистанційне навчання студентська родина Хортицької національної академії та педагогічного фахового коледжу об’єдналась та яскраво відзначила Міжнародний день студента.