Хортицька національна академія долучилась до ініціативи свого постійного зарубіжного партнера – Академії «Bolashaq» (Республіка Казахстан) – щодо проведення Міжнародної науково-практичної конференції «НАУКА И ОБРАЗОВАНИЕ В СОВРЕМЕННОМ МИРЕ»

«НАУКА И ОБРАЗОВАНИЕ В СОВРЕМЕННОМ МИРЕ»

23 квітня на базі Академії «Bolashaq» (Республіка Казахстан, м. Караганда) відбулась Міжнародна науково-практична конференція «НАУКА И ОБРАЗОВАНИЕ В СОВРЕМЕННОМ МИРЕ». Одним із 15 вишів-партнерів у підготовці та проведенні Міжнародної конференції була Хортицька національна академія, яка продовжує плідну співпрацю з Академією «Bolashaq» в рамках укладеного Договору про співпрацю у сфері науки та освіти. До організаційного комітету Міжнародної конференції, як співголова, увійшла Нечипоренко Валентина Василівна, ректор Хортицької національної академії, доктор педагогічних наук, професор. У вступній частині Програми Міжнародної науково-практичної конференції «НАУКА И ОБРАЗОВАНИЕ В СОВРЕМЕННОМ МИРЕ» ректор Академії «Bolashaq», професор Менлібаєв Курал Несипбекович висловив вдячність Хортицькій національній академії, поряд з іншими вишами-партнерами, за наукову співпрацю в організації плідної роботи на міжнародному рівні.

У свою чергу, ректорат Хортицької національної академії запросив науково-педагогічний колектив Академії «Bolashaq» до організаційної співпраці та участі у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Освітні і культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у міжнародний науково-інноваційний простір», що відбудеться 13–14 травня на базі Хортицької національної академії. Тож, активна та плідна співпраця нашого колективу із зарубіжними партнерами, що представляють Республіку Казахстан, продовжуватиметься і надалі!