Церемонія урочистого вручення дипломів випускникам-магістрам 2024 року відбулася 02 лютого у Хортицькій національній академії. 

Випускники нашої академії успішно завершили навчання та заслужено отримали свої довгоочікувані дипломи. Вони займали активну громадянську позицію, проявляли лідерські та організаційні здібності, брали участь у волонтерській діяльності, всеукраїнських студентських конференціях і наукових семінарах. Успішні показники навчання наших студентів є результатом плідної співпраці з науково-педагогічними працівниками Хортицької національної академії.

Церемонія за традицією відкрилася виконанням гімну та хвилиною мовчання в памʼять про тих, хто загинув внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. 

З привітаннями та напутніми словами до випускників звернулися голова Запорізької обласної ради Олена Жук та директорка Департаменту освіти і науки ЗОДА Людмила Бухаріна. Вони вручили випускникам дипломи магістерського рівня з відзнакою.

Побажання великих досягнень на професійному та життєвому шляху випускникам висловили проректорки Олена Позднякова, Наталя Гордієнко, Елліна Позднякова-Кирбят’єва. Вони виступили з поздоровленнями та словами впевненості в успішному майбутньому кожного випускника, а також подякували професорсько-викладацькому складу за важливу місію, яку ті виконують у цей нелегкий час. Декани факультетів – Анастасія Турубарова, Ірина Антоненко та Богдан Корнелюк – привітали випускників із початком нового етапу життя, побажали усіх гараздів та закликали працювати для світлого майбутнього нашої країни.

Від випускників зі словами вдячності колективу Хортицької національної академії за високий рівень набутих професійних знань та досвід, отримані в стінах вишу за роки навчання, виступила випускниця, практикуюча психологиня, Анастасія Александрович. 

Міцна та дружня Хортицька родина передає теплі слова підтримки, гордості та вдячності нашим любим випускникам. Ви пройшли складний шлях, повний викликів і досягнень, і сьогодні отримуєте заслужені дипломи. Пишаємося, що місцем свого професійного зростання ви обрали саме Хортицьку національну академію. Ви стали частиною нашої великої академічної родини. Нехай цей диплом буде вашим ключем до нових можливостей і великих досягнень. Ви гідно подолали цей етап, і ми впевнені, що вам відкриються безмежні можливості для самореалізації та професійного росту. Вперед до нових вершин!