XIII Львівський соціологічний форум “Творення нових соціальних порядків в умовах російсько-української війни”

Львівський соціологічний форум

5 квітня відбувся XIII Львівський соціологічний форум “Творення нових соціальних порядків в умовах російсько-української війни”.

Науковці Хортицької національної академії не залишились осторонь такої події.

Проектор з наукової роботи та інноваційної діяльності, доктор соціологічних наук Гордієнко Н.М. взяла участь у роботі першої секції “Соціологічна наука та сучасне суспільство: теоретизування й емпіричні дослідження на тлі війни” з доповіддю “Соціальний ресурсний потенціал закладів освіти з реабілітаційним компонентом в умовах російсько-української війни”.

Проректор з освітнього процесу та інвестиційної діяльності, доктор соціологічних наук, професор Позднякова-Кирбятʼєва Е.Г. разом з кандидатом соціологічних наук, доцентом Мосаєвим Ю.В. взяли участь у роботі третьої секції “Громадські та владні ініціативи в умовах війни: досвід, реалії, перспективи” з доповіддю “Особливості реалізації гуманітарних та громадських ініціатив у співпраці влади та громадськості на території Запорізької області”.

Учасники форуму відзначили його актуальність та важливість для розвитку і вдосконалення соціальної сфери. Захід показав, що українська соціологія розвивається попри військовий стан та ризики сучасного українського суспільства.