Підведення підсумків Тринадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та Чотирнадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті»

«Інноватика в сучасній освіті»

Відбулось підведення підсумків Тринадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та Чотирнадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті», які пройшли 23-25 листопада 2022 року.

Виставку представляли 450 учасників із різних регіонів України, м. Києва, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії. Було представлено 425 конкурсних робіт.

Хортицька національна академія отримала низку престижних відзнак:

ГРАН-ПРІ у номінації «Вища освіта України»;

ЗОТОТУ МЕДАЛЬ у номінації «Міжнародне співробітництво як важлива складова інноваційного розвитку освіти і науки в Україні»;

ДИПЛОМ за активну участь у розбудові національної освіти й популяризацію освітніх, наукових і інноваційних досягнень;

ПОЧЕСНУ ГРАМОТУ на ім’я ректора Нечипоренко Валентини Василівни, за вагомий особистий внесок у реалізацію завдань сучасної державної політики в сфері освіти;

ПОЧЕСНУ ГРАМОТУ на ім’я проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Гордієнко Наталії Миколаївни, за високі досягнення в науково-педагогічній діяльності й особистий внесок у модернізацію освітнього процесу.

Ці нагороди вкотре підтверджують стабільно високі показники міжнародної співпраці, освітньої та науково-інноваційної діяльності Хортицької національної академії.