Вітаємо з Днем Збройних Сил України!

з Днем Збройних Сил України!

Щорічно 6 грудня в Україні відзначають свято найхоробріших і найвідданіших громадян України – її захисників та захисниць. Саме 6 грудня 1991 року Верховна Рада України ухвалила Закон України «Про Збройні сили України». І в цьому році як ніколи це свято набуло особливого значення.

Українська армія – сила та гордість нашої Батьківщини. Українські хлопці та дівчата довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни.

Це свято об’єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.

За плечима військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над загарбниками українських земель. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх патріотів. Українська армія стала національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

У цей день також згадаймо військовослужбовців, які віддали життя заради світлого майбутнього нашої держави! Це кращі сини й доньки України, герої своєї Батьківщини, подвиг яких вічно залишиться у пам’яті нашого народу!

Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому до своїх родин і принести з собою Мир та Перемогу!

До Дня Збройних Сил України ми пропонуємо переглянути інформаційну пам’ятку «ЗСУ – історія формування української армії». Ознайомитись з пам’яткою можна за посиланням: https://telegra.ph/6-grudnya–Den-Zbrojnih-Sil-Ukraini-12-06-3

А також для відзначення цього свята запрошуємо на наш Instagram, де ви можете взяти участь у челенджі «Бойовий котик ЗСУ».

Слава Україні! Героям Слава!