Курс підвищення кваліфікації «Бренд науковця у цифровому світі»

«Бренд науковця у цифровому світі»

Науково-педагогічні працівники Хортицької національної академії Казаннікова О.В., Кудінова М.С., Руколянська Н.В., Дергач М.А., Юхновська Ю.О., Великжаніна Д.В. впродовж 21-27 листопада 2022 року взяли участь у курсі підвищення кваліфікації «Бренд науковця у цифровому світі». Організаторами заходу виступили Офіс підтримки вченого спільно з ВГО «Інноваційний університет». 

В онлайн-форматі аудиторії було представлено актуальні та змістовні лекції: «Успішна кар’єра науковця», «Ефективна комунікація», «Успішна презентація власних наукових розробок», «Особливості формування персонального бренду в науковій сфері», «Як управляти емоціями, перестати хвилюватися та панікувати перед виступом», «Імідж вченого в цифровому суспільстві», «Використання інструментів відкритої науки та наукометричних баз для популяризації власних наукових результатів», «Цифрові технології (YouTube, Telegram, Instagram) та соціальні мережі для популяризації наукових здобутків». Паралельно з теоретичним курсом слухачам були запропоновані тестові завдання на закріплення знань та відео самопрезентації «Пітч про себе перед інвестором». 

Виклики сьогодення (масовані ракетні обстріли, планові і аварійні вимкнення енергопостачання, сигнали повітряної тривоги) не стали на заваді новим знанням. Попри це науково-педагогічні працівники Хортицької національної академії продовжують займатися науковою діяльністю і не зупиняються на шляху свого професійного самовдосконалення.

У справі наукового брендингу та розвитку фахових компетенцій курс згуртував понад 750 освітян з усіх куточків України. Дякуємо організаторам та спікерам за близькі, зрозумілі, сучасні, актуальні та надзвичайно цікаві лекції. Атмосфера, коли після тригодинного вечірнього спілкування не хочеться відпускати спікерів та прощатися з колегами, є високою оцінкою якості і рівня організації!