Тринадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Чотирнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

«Сучасні заклади освіти»

23-25 листопада 2022 року відбулись дві важливі події в науковій та освітній сферах України – Тринадцята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Чотирнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». 

Виставку представляли 450 учасників із різних регіонів України, м. Києва, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії. Було представлено 425 конкурсних робіт.

У межах виставки «Сучасні заклади освіти» були проведені рейтинговий виставковий конкурс і конкурс із 12-ти тематичних номінацій. 

За результатами рейтингового виставкового конкурсу цьогоріч Гран-Прі «Вища освіта України» удостоєно 13 закладів вищої освіти. Дана нагорода надається провідним вишам, які мають стабільно високі показники міжнародної співпраці, освітньої та науково-інноваційної діяльності. Лауреатами від Запорізького регіону у цій номінації стали Хортицька національна академія та Національний університет «Запорізька політехніка». 

Крім цього, за підсумками конкурсу з тематичної номінації «Міжнародне співробітництво як важлива складова інноваційного розвитку освіти і науки в Україні» Хортицька національна академія нагороджена золотою медаллю за представлені науково-методичні матеріали на тему: «Міжнародне співробітництво Хортицької національної академії в контексті інтернаціоналізації діяльності закладів вищої освіти України».

У кожного з нас сьогодні є свій «фронт». Збройні Сили України виборюють Перемогу на полі бою, а  науковці та освітяни плекають її у галузі освіти і науки. Цьогорічні виставки  стали відкритою професійною платформою презентації досягнень  та інновацій у науковій галузі, поширення кращого педагогічного досвіду, упровадження  освітніх технологій в практичній діяльності, об’єднання науковців та реформаторів на благо  розвитку  системи освіти  України.

Щиро дякуємо організаторам – Компанії «Виставковий Світ», Міністерству освіти і науки України, Національній академії педагогічних наук та України, Державній науковій установі «Інститут модернізації змісту освіти» за надану можливість відстоювати наукову гідність нашої держави на всеукраїнському і міжнародному рівнях.