Міжнародний день студента у Хортицькій національній академії

Міжнародний день студента у Хортицькій національній академії

17 листопада 2022 року студентська спільнота академії відсвяткувала День студента на триденному онлайн-фестивалі присвяченому одній з найголовніших подій для кожного студента.

Підготовку та проведення заходів забезпечив Студентський уряд Хортицької національної академії. На онлайн-фестивалі студенти мали можливість відвідати 8 станцій-локацій, на яких було організовано різні просвітницькі, виховні, оздоровчі та святкові заходи.

Науковий сектор Студентського уряду підготував просвітницький захід, а саме: онлайн-вікторину “День студента: яка історія започаткування свята?” з метою розширити знання студентів про традиції та походження цього свята.

Інформаційний сектор Студентського уряду організував просвітницьку інтерактивну лекцію “Про…”, яка присвячена інформаційній безпеці в Інтернеті та українізації медіапростору.

Спортивний сектор Студентського уряду підготував просвітницько-озодоровчу вікторину, мета якої перевірити обізнаність студентів щодо правил та основних засад здорового способу життя.

Сектор із забезпечення якості вищої освіти відсвяткував разом зі студентами свято, провівши інтерактивну онлайн зустріч “Правові задачки для студента”, де кожний студент мав можливість змоделювати ту чи іншу побутову ситуацію та розібратися разом з сектором як треба діяти з юридичної точки зору.

Сектор по роботі з гуртожитком організував просвітницьку ситуативну гру, де студенти розбиралися як необхідно поводитися при виникненні різних побутових питань у гуртожитку.

Волонтерський сектор Студентського уряду відсвяткував Міжнародний день студента, провівши просвітницьку онлайн-гру “Який кошик”, яка була присвячена сортуванню відходів.

Завершував триденний онлайн фестиваль культурно-масовий сектор, відзначивши цю подію святковим заходом “Презентація-паті”, де кожний студент у гумористичній формі підготував аналітичні доповіді на вільну тему. Також після святкового заходу голова Студентського уряду разом з активними студентами академії провели розважальну тематичну гру, засновану на відомій настільній грі “Мафія”.

Не дивлячись на дистанцію між нами та перебої зі світлом і зв’язком, хортицька родина та студентський актив як ніколи демонструє єднання, міцність духу і волі, витривалість та жагу довести усьому світу, що Хортицьку національну академію ніщо не зупинить на шляху до світлого мирного майбутнього, процвітання та Перемоги!