Засідання Координаційної ради Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених Хортицької національної академії

Наукове товариство студентів, аспірантів та молодих вчених Хортицької національної академії

15 вересня 2022 р. відбулося засідання Координаційної ради Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених Хортицької національної академії разом із проректором з наукової роботи та інноваційної діяльності, доктором соціологічних наук, професором Гордієнко Наталією Миколаївною.

Під час засідання було обговорено результати діяльності Наукового товариства за 2021/2022 навчальний рік, зокрема, активна участь студентів Хортицької національної академії у міжнародних й всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт, олімпіадах, регіональних, міжвузівських, всеукраїнських й міжнародних конференціях та інших наукових заходах,  визначені основні напрями діяльності на 2022/2023 навчальний рік.

Розглянуті кандидатури на посаду голови Наукового товариства, його заступника та секретаря. Керівники студентських наукових гуртків коротко представили результати роботи за минулий навчальний рік та означили їх напрями діяльності у 2022/2023 навчальному році.

Також присутні обговорили особливості діяльності Наукового товариства в дистанційному форматі, обмінялися думками та пропозиціями.