День знань у Хортицькій національній академії

День знань у Хортицькій національній академії

1 вересня, незважаючи на дистанційну форму навчання, яка запроваджена у Запорізькій області, всі структурні підрозділи нашого закладу: факультети, педагогічний фаховий коледж, науковий ліцей, відділення комплексної реабілітації, – відзначали День знань.

Навіть на відстані у тисячі кілометрів ми залишаємося однією великою, згуртованою, дружною Хортицькою родиною!
Традиційно наші заходи розпочалися з урочистої композиції, що пронизує серце кожного українця, – з виконання Державного гімну України. Після цього хвилиною мовчання учасники заходів віддали шану синам та донькам нашої країни, які не повернулися з поля бою…Їм наша безмежна подяка та вічна пам’ять…

В усіх структурних підрозділах академї відбулися урочисті заходи, такі як: свято Першого дзвоника, загальний урок: «Ми українці: честь і слава незламним», святкові заходи «Все буде Україна!» та «PROLITO-LIVE. Чим цікавий для нас буде новий навчальний рік?»

Багато приємних слів та побажань звучало у привітаннях від адміністрації закладу, учнівського та студентського самоврядування, педагогічних та науково-педагогічних працівників.

Весь колектив нашої дружньої Хортицької родини щиро вітав кожного здобувача освіти, які змогли приєднатися до нашого свята і готові продовжити навчання разом з нами!

З надією і сподіваннями на найближчу перемогу наших доблесних ЗСУ, ми гідно тримаємо оборону на освітянському просторі та йдемо разом до перемоги! Мирного нам неба і натхнення для реалізації усіх завдань, які постають перед кожним здобувачем та учасником освітнього процесу у новому 2022/2023 навчальному році!