Урочисте вручення дипломів бакалаврів та магістрів 2022 року Хортицької національної академії

вручення дипломів бакалаврів та магістрів

1 липня 2022 року в Хортицькій національній академії в теплій, домашній атмосфері відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам курсів магістерського та бакалаврського рівня.

Свої слова підтримки, вдячності та побажання щасливої життєвої дороги висловила ректор академії Нечипоренко В., перший проректор Позднякова О. та проректор з освітнього процесу та інвестиційної діяльності Позднякова-Кирбят’єва Е. На заході були присутні декани факультетів, завідувачі кафедр, викладачі, які у своїх привітаннях зазначили, що важливою життєвою основою для випускників закладу є здобута вища освіта в Хортицькій національній академії, яка надає широкі можливості та відкриває значні перспективи в професійній самореалізації як в Україні, так і за її межами. Всі були щиро раді зустрічі, яка відбулась, не дивлячись на труднощі та життєві обставини, що стояли та стоять перед нами в цьому навчальному році.

Від випускників пролунали слова щирої подяки ректорату, професорсько-викладацькому складу, одногрупникам та всім співробітникам академії за високий рівень набутих професійних знань, життєвої компетентності, за всіляку підтримку, яку вони відчували впродовж всього навчання, за комфорт та душевне тепло, яким зігрівали їх в стінах академії.

Колектив Хортицької національної академії бажає випускникам 2022 року успішної життєвої та професійної дороги, продовжувати свій творчий шлях у постійному науковому пошуку! Міцного здоров’я та мирного неба над головою вам та вашим близьким. Продовжуємо крокувати разом у світле, щасливе, мирне майбутнє, яке ми гідні творити і творимо разом! Віват, Академіє!