Умови проведення дистанційного творчого конкурсу з дисципліни «Рисунок»

Вища освіта в Україні

Умови проведення дистанційного творчого конкурсу з дисципліни «Рисунок» у Хортицькій національній академії у 2022 році для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти на бюджетній основі зі спеціальностей 022 Дизайн графічний, 022 Дизайн одягу, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.

Форма проведення творчого конкурсу – дистанційна.

Взяти участь у творчому конкурсі з рисунку можна лише один раз. Перескладання творчого конкурсу не допускається.

Умови дистанційного творчого конкурсу:

1. Вступне випробування проводиться у формі самостійного виконання творчого конкурсу з рисунку (на папері форматом А3) протягом 6 академічних годин (з 10.00 до 14.00 в онлайн умовах).

2. Дати проведення творчого конкурсу з рисунку: 5 липня, 7 липня, 12 липня, 14 липня, 18 липня.

3. Завдання для творчого конкурсу: зробити копію складного натюрморту з групи геометричних тіл. Вихідна фотографія натюрморту буде розміщена на офіційному сайті Хортицької національної академії khnnra.edu.ua у день проведення творчого конкурсу.

4. Після закінчення часу дистанційного творчого іспиту на розгляд комісії абітурієнт протягом години має подати в електронному вигляді дві фотографії виконаної конкурсної роботи:

– фотографію екзаменаційної роботи абітурієнта, де виконана фотофіксація завдання з творчого іспиту з рисунку. Фотографію екзаменаційної роботи потрібно завантажити на пошту Приймальної комісії pk.khnnra@gmail.com.

– фотографію для засвідчення особи абітурієнта. На цій фотографії повинно бути зафіксовано екзаменаційну роботу, яку тримає абітурієнт у руках для візуальної ідентифікації особи вступника. Фотографію потрібно завантажити на пошту Приймальної комісії pk.khnnra@gmail.com.

5. Надіслані роботи вступників обов’язково підлягають шифровці. Кожному абітурієнту надається персональний шифр, який присвоює приймальна комісія академії. Для перевірки членам екзаменаційної комісії передаються зашифровані фотографії за напрямом підготовки.

Для виконання умов дистанційного іспиту:

а) необхідна наявність мобільного телефону (планшету) із камерою для фотографування;

б) виконання вимог щодо назви файлу.  У назві файлу потрібно зазначити: ПІБ повністю українською мовою; назву спеціальності; порядковий номер файлу.
Наприклад: Іванченко_Василь_Петрович_Дз_графічний_1.jpg;
Іванченко_Василь_Петрович_Дз_графічний_2.jpg;

в) обов’язково зберігання та надсилання фото роботи та фото абітурієнта з роботою у форматі jpg.

При фотографуванні необхідно:

– тримати камеру для фотографування так, щоб в об’єктив потрапила вся робота;
– освітлення має бути рівномірним, без затемнень і падаючих тіней.