Справжні герої не на сторінках коміксів, а серед нас!

Вища освіта в Україні

Сьогодні ми всі об’єднались, згуртувались, змінили свою діяльність чи навпаки присвятили всього себе своїй справі.

Студент першого курсу магістратури спеціальності Соціальна робота Хортицької академії Сазонов Данило став справжнім героєм нашого часу та врятував життя людині у складній життєвій ситуації.

Данило працює за фахом спеціалістом служби у справах дітей Запорізької міської ради, проходить практику у Хортицькій національній академії. Нещодавно по дорозі на чергування, в місце прийому переселенців, він звернув увагу на відчайдушного чоловіка, що стояв у дуже небезпечному місці на мосту . Данило зорієнтувався у критичній і страшній ситуації та ледве встиг врятувати чоловіка від самогубства.

З’ясувалося, що чоловік приїхав до Запоріжжя з Маріуполя, де втратив абсолютно все і знаходився у шоковому стані. До такого вчинку його підштовхнули відчай та безпорадність. Сьогодні він отримує соціально-психологічну підтримку та, сподіваємося, незабаром вже матиме сили побороти кризу.

Ми пишаємося героїчним вчинком Данила Сазонова та горді, що серед наших здобувачів освіти є люди, які настільки вірно віддані своїй справі!
Разом ми сильні! Все буде Україна!