Подяка нашим волонтерам!

Подяка нашим волонтерам!

Майже місяць цинічного геноциду українського народу. Майже місяць кропіткої, виснажливої праці волонтерів. Ми запускаємо рубрику подяки нашим волонтерам серед студентів та викладачів, щоб все Запоріжжя та вся Україна знала – разом ми сила!

Почнемо з одного з епіцентрів волонтерського виру – Запорізького обласного центру молоді та Громадської організації “СВОІ”. Вже довгий час академія співпрацює з ОЦМ, але та сила духу та жага допомогти людям, яку демонструє молодь Запоріжжя ще ніколи не була на такому високому рівні.

Ми виражаємо величезну подяку студентам Хортицької національної академії, а саме Голубничому Ярославу, Клименко Анастасії та Новік Анастасії, які допомагають в організації роботи волонтерського штабу в ОЦМ. Волонтери кожного дня збирають гуманітарну допомогу для внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій, особливо з міста Маріуполь. Надають прихисток у штабі, проводять лекції, тренінги, надають онлайн допомогу.

Долучайтеся до волонтерської діяльності й ви! Пам’ятайте – маленька поміч кожного наближає великими кроками нашу Україну до перемоги. Віримо у ЗСУ! Слава Україні!